Diplomë Master në Trajnim të Përhershëm në Urologji Pediatrike

Ai është duke studiuar Master në Trajnim të Përhershëm në Urologji Pediatrike. Masteri në Urologji Pediatrike ju lejon të mësoni rreth Urologjisë në specialitetin Pediatrikë. Në Spanjë, ky specialitet konsiderohet si kandidat për të qenë Zonë Specifike Trajnimi, megjithëse ende nuk është zyrtarizuar.

  • Ofroni njohuri të thelluara për temën, nga jeta e fetusit deri në adoleshencë, aftësi të veçanta kirurgjikale në mikrokirurgji, endoskopi, laparoskopi, robotikë.
  • Urdhëroni menaxhimin e teknikave dhe teknologjive të reja si urodinamika, ultratingulli, inxhinieria e indeve.
  • Vëni në dispozicion të studentëve njohuritë lidhur me qasjen e veçantë psikologjike për trajtimin e duhur të fëmijëve dhe familjeve të tyre.
  • Vlerësoni rëndësinë e kapacitetit të punës së ekipeve multidisiplinare të onkologjisë dhe ekipeve të punës për menaxhimin e mielodisplazisë, patologjisë anorektale, dyshemesë së legenit, organeve gjenitale të paqarta
  • Krijimi i bazave të forta etike dhe kapaciteteve të menaxhimit klinik, për përsosmërinë e kujdesit në pacientë të tillë kompleks në një shoqëri kaq në ndryshim.

Plani i studimit të Masterit të Trajnimit të Përhershëm në Urologji Pediatrike është si më poshtë:

Moduli

Koordinator i Modulit

Lëndët/subjektet që e përbëjnë atë

Numri i ECTS-ve ballë për ballë

Numri i ECTS virtuale

Moduli I

Andrés Gómez Fraile

Zhvillimi dhe uropatia e fetusit. Diagnoza pas lindjes.

Anomalitë e veshkave.

8

Moduli II

Ana Gómez Álvarez

Anomalitë e fshikëzës. Anomalitë ureterale.

8

Moduli III

Andrés Gómez Fraile

Anomalitë e uretrës.

Mospërmbajtje.

8

Moduli IV

Ana Gómez Álvarez

Patologjitë gjenitale.

trauma

8

Moduli V

Ana Gómez Álvarez

Onkologjia. Nefrologji

8

Moduli VI

José Luis de la Fuente Madero

Teknika të veçanta.

Kërkim, zhvillim dhe inovacion

8

Punimi i magjistraturës

12

  • Të diplomuar në Mjekësi.
  • Përparësi do të kenë profesionistët me më shumë përvojë në kirurgjinë pediatrike dhe njohuri të gjuhës angleze.

Kjo diplomë master do t’ju përgatisë në specialitetin e Urologjisë Pediatrike. Ju do të mësoni aftësi kirurgjikale, teorike dhe psikologjike që do t’ju përmirësojnë si një profesionist shëndetësor i specializuar në Urologjinë Pediatrike

Më shumë informacion

Vitet e fundit është treguar se kjo subspecialitet mjekësor, shpesh i lidhur me Urologjinë apo Kirurgjinë Pediatrike, kërkon profesionistë të kualifikuar. Pacientët kanë nevojë për asistencë të specializuar, e cila nuk gjendet në studimet universitare, ndaj duhet të mbulohet në studimet pasuniversitare.

Urologjia Pediatrike është një nënspecialitet i Urologjisë i specializuar për keqformimet dhe patologjitë e sistemit urogjenital të fëmijëve dhe adoleshentëve. Specialisti mund të trajnohet në një subspecialitet në Urologjinë e Pediatrisë: njësi që trajtojnë uropatitë kongjenitale, specialistë në urologji funksionale dhe njësi përgjegjëse për keqformimet gjenitale. Kjo prek një numër të madh rastesh në Spanjë, të cilat kërkojnë gjithnjë e më shumë profesionistë të specializuar në këtë fushë.

Nëse dëshironi të specializoheni në Urologjinë Pediatrike, ju rekomandojmë të merrni Diplomën Master në Trajnim të Përhershëm në Urologji Pediatrike në Universitetin e Andaluzisë.

Nëse dëshironi të merrni Diplomë Master në Trajnim të Përhershëm në Urologji Pediatrike, mund të na kontaktoni përmes CRM-së tonë.

Urologjia Pediatrike
TIPARET
Lloji i studimit

Titulli i vet

Zona e Dijes

Shkenca shëndetësore,

Modaliteti

Virtual

Gjuhe

Spanjisht

ECTS

60 ECTS

Kampusi

Tecnológico (Málaga)