Kurs trajnimi – Virgin Olive Oil Tasting

aceite de oliva

Kurs trajnimi – Virgin Olive Oil Tasting Drejtoni Kurs trajnimi-Degustimi i vajit të ullirit të virgjër. Kursi i Trajnimit – Degustimi i vajit të ullirit të virgjër nga Universiteti Ndërkombëtar i Andaluzisë ofron trajnime specifike të nevojshme për profesionalizimin e punës së personelit teknik, operatorëve dhe mjeshtërve të mullirit, nga pikëpamja e analizës shqisore, si […]

Diplomë Master në Inxhinieri Kimike

inxhinieri kimike

Ai është duke studiuar Master në Inxhinieri Kimike në Universitetin Ndërkombëtar të Andaluzisë. Programi në terren prej 90 ECTS dhe në spanjisht. Kërkoni informacion!

Diplomë Master në Bioteknologji të Avancuar

master i avancuar i bioteknologjisë

Ai është duke studiuar Master në Bioteknologji të Avancuar në Universitetin Ndërkombëtar të Andaluzisë. Programi në terren prej 60 ECTS dhe në spanjisht. Kërkoni informacion!

Master i Trajnimit të Përhershëm në Big Data

Master në Big Data

Merrni Diplomë Master në Trajnim të Përhershëm në Big Data. në Universitetin Ndërkombëtar të Andaluzisë. Program studimi virtual, prej 60 ECTS në spanjisht dhe anglisht. Kërkoni informacion!